Elvehetetlen panorámával rendelkező 135 nm-es, 5 szobás családi ház eladó Gödöllő Antalhegyen.

Hivatkozási szám: 050
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ház
Állapot: Újszerű
Városrész: Lakóövezet
Vételár: 48,5 M Ft
Alapterület: 135 m²
Telek terület: 1002 m²
Szintek száma: 3 szint
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés típusa: Elektromos

Cím: Pest megye, 2100 Gödöllő
Felszereltség: medence, garázs, víz, villany, gáz, csatorna

Elvehetetlen panorámával rendelkező 135 nm-es, 5 szobás családi ház eladó Gödöllő Antalhegyen. Az 1002 nm-es telek üdülőövezeti, víz, villany csatorna bekötésre került, a gázcsonk a telekkel szemben található. . A gyümölcsfákkal, díszfákkal beültetett kert alján egy másik utcára nyíló garázs, ennek tetején tároló található. Az előtérből kilépve, a kert felső részén egy beton alapra épített, 5 m átmérőjú vizforgatós medence található.

A ház 2008-ban épült minőségi alapanyagokból 10 cm dryvit szigeteléssel, cserép fedéssel.
A fűtés cserépkályhával, kandallóval és elektromos, NOBO tipusú radiátorokkal történik, a melegvizet villanybojler biztosítja. A lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.

A ház három részből áll:

1./ A földszinten a 13 nm-es előtérből az amerikai konyhás nappaliba(34 nm)lépünk, ahonnan egy 5,5, nm-es fürdőszoba nyílik, gyönyörű burkolatokkal. Az emeleten egy 23,5 nm-es hálószoba található gardróbbal. Méreteinél fogva egy másik szoba is kialakítható.

2./ A nappalival egy szinten található egy régeben épült, teljeskorúen felújított, szeparált, két szintes lakrész, ahol a konyha-nappali 18 m-es, a fürdőszoba 2,6 nm-es, a tetőtéri szoba pedig 9,7 nm-es.
Ez a rész kiadható, vagy felnőtt gyereknek, nagyszülőnek kiváló megoldás.

3./ A harmadik lakrész a nappai alatt található, de a telek adottságainak köszönhetően a kert felől talajszinten van. Ez egy szobából és egy kis fürdőszobából áll. Kiválóan alkalmas dolgozószobának, lakószobának, de akár műhelynek is.
A házat azoknak ajánlom, akik szeretnek zöldövezetben élni, akiknek fontos a csend és a nyugalom és a csodálatos panoráma.