Gödöllő-Kertvárosban, a központhoz közel, csendes, nyugodt utcában, gyönyörűen felújított 196 nm-es családi ház szépen parkosított, 1061-nm-es kertben eladó.

Hivatkozási szám: 070
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ház
Állapot: Újszerű
Városrész: Lakóövezet
Vételár: 85 M Ft
Alapterület: 196 m²
Telek terület: 1060 m²
Szintek száma: 3 szint
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)

Cím: Pest megye,
Felszereltség: garázs, kertkapcsolatos, víz, villany, gáz, csatorna, légkondicionált

Gödöllő-Kertvárosban, a központhoz közel, csendes, nyugodt utcában, gyönyörűen felújított 196 nm-es családi ház szépen parkosított, 1061-nm-es kertben eladó.
A ház 1990-ben épült, 2001-ben luxus módon felújították. Egyedileg tervezett hőszigetelt fa ablakok, diófa ajtók kerültek beépítésre.
A házba belépőt az impozáns, galériázott nappali fogadja. Itt a melegről a padlófűtésen kívül csodás kandalló gondoskodik. Ezen a szinten található még a konyha, étkező, háztartási helyiség, WC kézmosóval és a pincelejáró. A különösen mutatós cseresznyefa konyhabútor gépekkel, a dolgozószoba és a 2 gardrób beépített bútorzata benne foglaltatik az árban. A többi bútor külön megállapodás részét képezheti.
A pince kb. 25 nm-es, csempézett. Kiválóan alkalmas boros pincének, műhelynek, tárolónak.
Az emeleten két és fél szoba + fürdőszoba található. A galériáról juthatunk ki az erkélyre, mely a fél házat körülöleli. Ennek egy része fedett, így akár esőben is a szabadban pihenhet a tulajdonos.
A kertet gyönyörű díszfák és burkolatok jellemzik. Kényelmesen elfér a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas szaletli, beszélgető sarok, és a nyárra felállított medence is.
A kert végében áll a két autó parkolására alkalmas különálló garázs épület. Ennek emeleti részén egy 40 nm-es önálló lakrészt alakítottak ki. Ez légkondicionált, amerikai konyhás nappaliból, hálófülkéből és fürdőszobából áll. Szauna is beépítésre került.
Ezt az ingatlant különösen olyan családoknak ajánlom, akik együtt, de mégis külön szeretnének lakni, vagy akik vállalkozásukat otthon szeretnék működtetni.