Gödöllőn, a máriabesnyői lakóparkban 2018-ban épült 145 nm-es, 4 szobás, klimatizált, luxus ikerház eladó

Hivatkozási szám: 011
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ház
Állapot: Újszerű
Városrész: Lakóövezet
Vételár: 61,9 M Ft
Alapterület: 145 m²
Szintek száma: 2 szint
Szobák száma: 4
Komfort: Luxus
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)

Cím: Pest megye, 2100 Gödöllő , Máriabesnyői lakópark
Felszereltség: kocsibeálló, garázs, kertkapcsolatos, víz, villany, gáz, csatorna, légkondicionált

Gödöllőn, a máriabesnyői lakóparkban 2018-ban épült 145 nm-es, 4 szobás, klimatizált, luxus ikerház eladó.
Az ingatlan minőségi anyagok felhasználásával épült, 30 cm-es Porotherm téglából, 15 cm-es szigeteléssel, cserép tetővel. A tetőn elhelyezett napelemek biztosítják az áramot.
A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, padló- és falfűtéssel.
A 3 rétegű hőszigetelt fa ablakok összhangban vannak a faburkolatú lépcsőházzal, a beépített konyhabútorral és a gardróbszekrényekkel. A konyha gépei is az ár részét képezik.
A földszinten az amerikai konyhás nappaliból egy 23 nm-es fedett teraszra érkezünk, ahol mobil kemence gondoskodik a háziak és vendégeik kényelméről. A konyha mellett kamra található, a gyönyörű, faburkolatú lépcsőházból az emelet és a garázs egyaránt megközelíthető.
Az emeleten egy nappali és két fürdőszobával, gardróbszobával ellátott hálószoba található. A nappali könnyedén hálószobává alakítható.
A 325 nm-es kertben öntözőrendszer, kerti tároló, a garázson kívül 2 db kocsibeálló, elektromos kapu gondoskodik a háziak kényelméről.
Az ikerház két fele a garázsoknál találkozik, de a teljes szeparáltság érdekében hanggátló téglafalat is épített a tulajdonos.