Máriabesnyő, Fenyves részen, felújított, nagypolgári, 2+1 fél szobás, tégla lakás, saját kertrésszel eladó!

Hivatkozási szám: 127
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Lakás
Állapot: Felújított
Városrész: Lakóövezet
Fekvés: Délnyugati
Vételár: 22 M Ft
Alapterület: 79 m²
Telek terület: 480 m²
Komfort: Összkomfortos
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)

Cím: Pest megye, 2100 Gödöllő
Felszereltség: kertkapcsolatos

Nagypolgári lakás szerelmeseinek szívből ajánlom !

Gödöllő – Máriabesnyő részén, remek infrastruktúra mellett, eladásra kínálunk egy nagypolgári stílusban épült, első emeleti, FELÚJÍTOTT, 79 nm-es, N+2 szobás, PANORÁMÁS, (belső két szintessé alakítható), külön bejárattal rendelkező, társasházi lakást, SAJÁT, 480 nm-es KERTHASZNÁLATTAL.

A lakás letisztult és kiegyensúlyozott enteriőrrel rendelkezik, amely a századfordulóra jellemző patináns, nagypolgári villa jegyeivel büszkélkedhet. Az ingatlan teljes felújításon esett át, amelynek során a teljes elektromos hálózat valamint a fűtés korszerűsítése megtörtént továbbá a lakás belső szerkezeti falai kőzetgyapot szigetelést kaptak.

A lakás rendkívül csendes, dél-dny-i fekvéséből adódóan, nagyon világos, tágas helyiségei, napfényben úsznak. Az ingatlan fűtése gáz cirkóról történik valamint a tágas nappaliban egy cserépkályha is helyett kapott.

A közös költség hihetetlenül kedvező, hiszen 3.000 Huf/hó!

Amennyiben az emeleti lakás kicsinek bizonyul, akkor sincs oka csüggedni, hiszen a tetőtér, beton födémmel ellátott, így beépítésre alkalmasan várja, hogy megszépülhessen.

Ha szeretné megtekinteni ezt a sok lehetőséget magában foglaló melegséges otthont, nem kell mást tennie, csak felhívnia!