Pest megye Gödöllö ipari parkok által határolt részén eladó 18.000 nm telek terület 7600 nm-es raktárral!

Hivatkozási szám: 430
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ipari
Városrész: Külterület
Vételár: 435 M Ft
Alapterület: 7566 m²
Telek terület: 18000 m²

Cím: Pest megye,
Felszereltség: kocsibeálló, víz, villany, gáz

Gödöllő infrastrukturálisan és logisztikailag gazdag, dél ipari szektorában, eladásra kínálunk, egy 18.000 nm-es telken fekvő, 322 nm-es IRODA HELYISÉGET valamint három külön álló (raktár #1: 2.370nm, raktár#2: 2.436 nm, raktár#3: 2.438nm) RAKTÁR ÉPÜLET, amelyek teljes alapterülete 7244 nm.

Az iroda épülete egyszintes, teljesen különálló épület, amely a raktár épületek közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az épület szerkezetileg tégla teherhordó falakból épült, fa födémmel. A helyiségek kiváló elosztásúak, világosak, tágasak. A jó állapotának köszönhetően AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, igénybe vehető!

A három különálló raktár épület különböző műszaki tartalommal rendelkezik, rendszeresen karbantartott és AZONNAL KÖLTÖZHETŐEK! Az alapvetően ACÉL és BETON szerkezetű raktárak, tetőszerkezete M formájúak, amelyek hőszigetelt lemez és zsindely borítással készültek, korszerű és energiatakarékos Air Curtain fűtési/hűtési technológiával.

Raktár#1: (2.370 nm)
Beton aljzat
3 db ipari kapu
Belmagasság: 3,5-5,2 m
Nincs belső elválasztás
Fűtés jelenleg nincs, de VISSZAÁLLÍTHATÓ bármikor
Világítás jelenleg nincs, de BÁRMIKOR MEGOLDHATÓ

Raktár#2: (2.436 nm)
Ipari padló
3 db ipari kapu
Szigetelt
Belmagasság: 3 m
Fűthető és Hűthető (Air Curtain)
Kiváló világítás
Leválasztott belső tér

Raktár#3: (2.438 nm)
Ipari padló
3 db ipari kapu
Belmagasság: 3,5-5,2 m
Középen elválasztófal
Fűtés jelenleg nincs, de VISSZAÁLLÍTHATÓ
Világítás nincs, de VISSZAÁLLÍTHATÓ

Gödöllő, Budapest központjától 29 km-re található, a város gazdaság földrajzilag kiváló helyen fekszik, hiszen a térségen keresztül halad át az M 3 AUTÓPÁLYA, a 3-AS FŐÚT, M 31-ES ÚT, M 0 KÖRGYŰRŰ, valamint a fejlett vasúthálózattal rendelkezik a város. Gödöllő jelenleg is több cégnek teret biztosít, ezek közül csak néhány, a teljesség igénye nélkül, AVON Cosmetics, LEAR Co., TEVA, Glaxo Smith Kline. A város a kedvező infrastrukturális adottságok miatt nagy gazdasági potenciált teremt a továbbiakban is betelepülni kívánó ipari létesítmények számára.

Iá: 1.390.000 EUR + ÁFA