Szada csendes, nyugodt részén 2004-ben épült ,270 nm-es, tégla családi ház eladó.

Hivatkozási szám: 010
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ház
Állapot: Újszerű
Városrész: Lakóövezet
Vételár: 69,9 M Ft
Alapterület: 270 m²
Telek terület: 1800 m²
Szintek száma: 2 szint
Szobák száma: 7
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés típusa: Gáz (cirkó)

Cím: Pest megye, 2111 Szada
Felszereltség: garázs, kertkapcsolatos, víz, villany, gáz, csatorna

Szada csendes, nyugodt részén 2004-ben épült,270 nm-es, tégla családi ház eladó. Fa nyílászárók, Bramac cserép, hőszigetelő vakolat jellemzi a kétszintes,
tágas terekkel rendelkező családi házat. Az alsó szinten az étkezős nappalin kívül, hálószoba, fürdőszoba, WC, konyha, kamra található. Az ablakokon fém redőnyök, szúnyogháló
szolgálja a lakók kényelmét. A fűtés kondenzációs kazánnal történik, padlófűtéssel és radiátorokkal. A nappaliban fa tüzelésű kandalló gondoskodik a hangulatról. egyben alternatív fűtést biztosít.
A tetőtérben a nappalin kívül 4 hálószoba van, fürdőszobával és WC-vel. Gyönyörű fa burkolatok és kényelmes fa lépcső teszi még hangulatosabbá a házat.
Az 1800 nm-es kertben díszfák és gyep található, az előkertet dísz bokrok és virágok díszítik. 2 fúrt kút van, az öntözőrendszer kiállásai elkészültek. A kertben a fedett teraszról gyö- nyörködhetünk.
A ház megközelíthetősége kiváló, hiszen az M3-as autópálya feljáró kb. 6 perc. Csendes, nyugodt környezet jellemzi az ingatlant, hiszen az utca túloldala nem kerül beépítésre.

Szükség esetén két lakás is kialakítható, majd külön értékesíthető.
Hitelügyintézésben segítünk, 30 M-ig hitellel megterhelhető a ház. Részlet fizetés lehetséges.