Szada örökpanorámás részén 1800 nm-es telken 550 nm-es befejezetlen ipari komplexum eladó!

Hivatkozási szám: 560
Hirdetés típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Ipari
Városrész: Lakóövezet
Vételár: 85 M Ft
Alapterület: 550 m²
Telek terület: 1800 m²

Cím: Pest megye,
Felszereltség: víz, villany, gáz

Pest megye, Szada-Dülő örök panorámás részén, eladásra kínálunk, egy 1823 nm-es telken fekvő, belső két szintes+tetőtér beépítéssel rendelkező, bruttó 547 nm-es, (nettó: 467 nm), 60%-os készültségi állapotban lévő, ingatlan komplexumot.

Az ingatlan 30-as PTH téglákból épült, a műszaki tervek szerint, 4 cm-es, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel és 12 cm mészhomok, tégla burkolattal, lábazati vízzáró réteggel.

A födém szerkezete, 22 cm vastag, monolit vasbeton lemezfödém, a tető szerkezete két állószékes fedélszék, TONDACH cserépfedéssel. A csapadékvíz elvezetése LINDAB típusú réz- függőeresz csatorna segítségével történik. A tervek szerint 3db SCHIEDEL kémény készül.

A tervezett lakóépület földszintjén található, a nappali, étkező, konyha, 4 szoba, fürdőszoba, gardrob, zuhanyzó, kamra, háztartási helyiség, öltöző, hozzátartozó zuhanyzó-wc, valamint a medence kialakítások. A pincébe és a tetőtérbe a lépcsőházon keresztül tudunk eljutni. A pincében a gépészeti és vízellátási rendszerek vezetékezése foglal helyett. A tetőtér, opcionálisan, két nagyobb, vagy négy kisebb, külön álló lakás kialakítására is alkalmas.

A tetőtérben, VELUX gyártmányú, tető-sík, ablakok kerültek, a ház többi szintjén, fa szerkezetű, hőszigetelt nyílászárók kerülnek beépítésre a tervek alapján.

Az ingatlan, ideális befektetési lehetőséget rejt magában, kiváló lehetőséget teremtve ezzel, Szada város turizmusának.

Iá: 85.000.000 HUF